Ενημέρωση πολιτών για τα Απογευματινά Χειρουργεία, τις Αιμοληψίες, τα Τακτικα Εξωτερικά Ιατρεία και τα Ιατρεία Ολοήμερης Λειτουργίας (Απογευματινά Ιατρεία)

line

Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία (Τ.Ε.Ι.)

Δείτε την λίστα με όλα τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία

Ιατρεία Ολοήμερης Λειτουργίας (Απογευματινά Ιατρεία)

Δείτε την λίστα με όλα τα Ιατρεία Ολοήμερης Λειτουργίας  

Απογευματινά Χειρουργεία

Δείτε την λίστα με τους Συμμετέχοντες ιατρούς

Αιμοληψίες

Σας ενημερώνουμε ότι, στα Πανεπιστημιακά Εργαστήρια Μικροβιολογίας και Βιοχημείας του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ πραγματοποιούνται πρωινές και απογευματινές αιμοληψίες 08:00 - 12:00 και 15:30-17:30 αντίστοιχα, για βιοπαθολογικές εξετάσεις. 

  • Η συμμετοχή των εξεταζομένων με ηλεκτρονικό παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ είναι μηδενική 0%.
  • Οι αιμοληψίες και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται από προσωπικό με πολυετή εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον με αυτοματοποιημένους αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας.
  • Για τη διενέργεια ορισμένων εξετάσεων απαιτείται τουλάχιστον 6ωρη νηστεία.
  • Yπάρχει η δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων με e-mail στον ασθενή ή και στον θεράποντα ιατρό.


Τηλ. για ραντεβού για ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ από 10.00-14.30: 2313 303846

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις σελίδες του Μικροβιολογικού και Βιοχημικού.

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να λαμβάνετε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών σας εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μέσω της υπηρεσίας Gov.gr. Συγκεκριμένα μπαίνετε στην ιστοσελίδα του gov.gr(https://www.gov.gr/) Στις επίκαιρες αναζητήσεις επιλέγετε:Αποτελέσματα Διαγνωστικών Εργαστηριακών Εξετάσεων.Στην συνέχεια πατάτε Είσοδος στην Υπηρεσία και με ταυτοποίηση που γίνεται μέσω taxisnet(ή κωδικούς ebanking)και με κατάλληλο βοηθό που ακολουθεί (συμπλήρωση ΑΜΚΑ και αποστολή SMS στον ενδιαφερόμενο) μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από την εφαρμογή MyHEALTH του gov.gr (σε Android και IOS)που μπορείτε να εγκαταστείσετε στο κινητό σας.