Νέα- Ανακοινώσεις

line

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ειδήσεις που αφορούν το νοσοκομείο Α.Χ.Ε.Π.Α.

24/05/2023
Εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-prometheus

Είμαστε στην ευχάριστή θέση να σας ενημερώσουμε ότι το ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ  πρόκειται να προχωρήσει στην εγκατάσταση και λειτουργία εφαρμογής πληροφόρησης για τις
παρακάτω υπηρεσίες.

Link e-prometheus: https://suppliers.ahepahosp.gr

11/05/2023
2η Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για επαγγελματίες υγείας με θέμα: «Ηθική και δεοντολογία στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας»

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, με την υποστήριξη της 4ης Υ.ΠΕ. και της Ε.Ν.Ε. διοργανώνει 2η Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για επαγγελματίες υγείας με θέμα:  «Ηθική και δεοντολογία στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας»

02/06/2023
Ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων του σχολικού έτους 2022-2023 το ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ διαθέτει μια τηλεφωνική γραμμή για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη στους υποψήφιους μαθητές και τις οικογένειες τους

Ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων του σχολικού έτους 2022-2023  το ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ διαθέτει μια τηλεφωνική γραμμή  για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη στους υποψήφιους μαθητές και τις οικογένειες τους.

Η λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής  θα είναι καθημερινή  από τις 6/06 έως και  τις 29/06. 08:00 – 14:30
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2313 303 788

09/02/2023
Μέσω MyHealth και gov.gr οι ιατρικές εξετάσεις και οι βεβαιώσεις νοσηλείας

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Πρόσβαση σε νέες ψηφιακές υπηρεσίες υγείας έχουν από σήμερα οι χρήστες του gov.gr και της εφαρμογής MyHealth, καθώς από την Τρίτη ξεκίνησε η ψηφιακή έκδοση ιατρικών εξετάσεων και βεβαιώσεων νοσηλείας. Με τον τρόπο αυτό, η χώρα και οι πολίτες αποκτούν για πρώτη φορά ψηφιακό φάκελο και ιστορικό ασθενούς, μειώνοντας δραστικά τη γραφειοκρατία, τις περιττές επισκέψεις και τα ογκώδη έγχαρτα νοσοκομειακά αρχεία.

21/12/2022
Η πρώτη Επιλεκτική Εσωτερική Θεραπευτική Ακτινοβόληση (SIRT - Selective Internal Radiation Therapy) γνωστή και ως Ραδιοεμβολισμός, στη Βόρεια Ελλάδα , πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ

Η πρώτη Επιλεκτική Εσωτερική Θεραπευτική Ακτινοβόληση (SIRT - Selective Internal Radiation Therapy) γνωστή και ως Ραδιοεμβολισμός, στη Βόρεια Ελλάδα , πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ ( πρόκειται για μια τοπικά κατευθυνόμενη θεραπευτική μέθοδο για την αντιμετώπιση των ανεγχείρητων πρωτοπαθών ή μεταστατικών όγκων του ήπατος) !!

27/10/2022
ΒΡΑΒΕΙΑ Healthcare Business Awards 2022

Η BOUSSIAS και το Health Daily διοργάνωσαν για έβδομη συνεχή χρονιά τα Healthcare Business Awards με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων δράσεων σε όλο το φάσμα της Υγείας. 

23/03/2022
Τρεις (3) Πράξεις οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ με κεντρικό στόχο την παροχή υγειονομικής περίθαλψης υψηλής ποιότητας και την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων και έκτακτων αναγκών (λόγω Covid 19) του πληθυσμού υλοποιεί τις ακόλουθες τρεις (3) Πράξεις οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ 2014-2020).

01/03/2022
Βράβευση του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Το ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ βραβεύτηκε μεταξύ άλλων από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ως αναγνώριση της προσφοράς του στη μάχη κατά του κορονοϊού. Το βραβείο ανήκει δικαιωματικά και στους 1850 εργαζόμενους του Νοσοκομείου μαζί με ένα τεράστιο “ευχαριστώ” για τη στήριξη που προσέφεραν ο καθένας από το σημείο που εργάζεται κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να ανταπεξέλθει στην πανδημία και στις αυξημένες ανάγκες νοσηλείας περιστατικών από την πόλη μας αλλά και όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

19/04/2021
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ενημέρωση συγγενών λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών νοσηλείας των ασθενών ( covid-19 ή μη).