Δωρίστε

line

ΔΩΡΙΣΤΕ Κ ΧΑΡΙΣΤΕ ΥΓΕΙΑ


Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Ελλάδα, με παροχή Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με τη Διεθνή Επιστημονική Κοινότητα και χρήση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού που υποστηρίζει νέες διαγνωστικές και θεραπευτικές δυνατότητες.

Στελεχώνεται με Ιατρικό και Επιστημονικό Προσωπικό υψηλής κατάρτισης και διαθέτει Κλινικές-Τμήματα που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της Ιατρικής Επιστήμης και Έρευνας.

Η παροχή Υπηρεσιών Υγείας στο Κοινωνικό Σύνολο είναι εφάμιλλη των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών χωρών και οι πολίτες απολαμβάνουν παροχές υγείας ενός σύγχρονου Ευρωπαϊκού προτύπου.

Ωστόσο οι ραγδαίες εξελίξεις της Ιατρικής Επιστήμης, της Βιοϊατρικής και της Τεχνολογίας, οι οποίες προσφέρουν νέες διαγνωστικές και θεραπευτικές δυνατότητες προωθώντας τη βελτίωση της Ποιότητας των Υπηρεσιών Υγείας, εξακολουθούν να είναι καταιγιστικές.

Η δυσχερής οικονομική συγκυρία περιορίζει τον προϋπολογισμό των Νοσοκομείων και οδηγεί σε δυσκολίες αντικατάστασης ή συμπλήρωσης του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του.

Παρά τις οικονομικές δυσχέρειες το Νοσοκομείο μας με τη συμμετοχή όλου του ανθρώπινου δυναμικού θα συνεχίσει την προσπάθειά του για παροχή Ποιοτικών Υπηρεσιών Υγείας ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα.